Mijn gegevens

Productgegevens

In dit veld vult u het artikelnummer in. Dit vind je op de doos, op de sticker, op je factuur, onder op het product of op de sticker in het batterijklepje.
Vul hier de factuurdatum in. Dit is van belang voor het retourneren van producten binnen de garantie en recht van retour aanvragen.
Hier vragen we u om de aankoopbon / factuur aan te hechten. Dit kan een kopie, duidelijke foto of scan van de bon zijn, of een kopiefactuur in PDF of .doc formaat. (.pdf, .docx, .doc, .jpg)
Vul hier het serienummer van het product in, indien het product voorzien is van een serienummer. Het serienummer is te vinden op de sticker onder op het product of op de sticker in het batterijklepje.
Dit is een vrij veld. Hier kunt u voor eigen administratie iets invullen wat helpt het product te identificeren.
In opmerkingen veld kunt u een omschrijving kwijt. Hoe meer informatie we krijgen, hoe makkelijker het wordt u te helpen. Zorg in het geval van een probleem dat u in ieder geval aangeeft wanneer het probleem optreed (continu, af en toe, na x uur gebruik), bij welk gebruik en of u al contact hebt gehad met onze service afdeling.